Nieuws

Aangepaste bezoekersregeling

Omwille van de wijzigende Coronamaatregelen is het mogelijk dat ook onze bezoekersregeling regelmatig moet aangepast worden. De meest actuele informatie zal steeds via de vertrouwde kanalen (brief, mailing, facebook, affiches ...) gecommuniceerd worden. Bedankt voor uw begrip.

vrtNWS: Een vijfgeslacht in Sint-Michaël (Essen)

In ons woonzorgcentrum was er zondag 17 mei bijzonder bezoek voor Melanie Van den Buys (87). Ze is twee maanden geleden betovergrootmoeder geworden van Alesia, maar door de coronacrisis kon ze de kleine meid nu pas voor eerst in levende lijve ontmoeten.

vrtNWS: Naaipakketjes mondmasker meteen uitgeput

Wij lanceerden op onze facebookpagina een oproep om mondmaskers te naaien. Hierop werd massaal gereageerd waardoor onze pakketjes meteen waren uitgedeeld. Bedankt aan iedereen die mee geholpen heeft. Klik op de afbeelding om het vrtNWS bericht te bekijken.

Mobiel AlarmeringsSysteem (M.A.S)

Realiseer je droom: word verpleegkundige

Werken als verpleegkundige. Je hebt het altijd al willen doen. Dankzij de Randstad Medical Academy kan jij je droom waarmaken en kan je halftijds werken én studeren. Ook bij ons!

Meer informatie nodig? Klik op de afbeelding en surf naar de officiële website van de Randstad Medical Academy!

Like onze facebookpagina!

Voortaan houden wij je ook op de hoogte via onze sociale media. Like dus zeker onze pagina voor het laatste nieuws!

3 dagen geleden

Sint-Michaël

De afgelopen week werden er weer diverse activiteiten per woongroep georganiseerd, meestal door het animatieteam maar ook door het zorgpersoneel. Indien mogelijk verlenen ze dus niet alleen zorg.... one team, one goal !!!🤩 ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

5 dagen geleden

Sint-Michaël

Corona, elke dag weer berichten over de toename van besmettingen...

Essen, reeds enkele weken een stijging van corona-positieven...

WZC Sint-Michaël, nog altijd geen besmettingen bij onze bewoners...

Doordat de alarmdrempel in Essen momenteel redelijk hoog is (188/100.000 inwoners = 36 besmettingen = verspreid in heel Essen), hebben we besloten een klein stapje terug te zetten in onze bezoekregeling.
De sociale bubbel van 5 personen is nog steeds welkom, het cafetaria blijft open, onze tuin blijft een mooie wandelomgeving.
Maar onze bewoners worden vriendelijk verzocht om zich niet van ons terrein te begeven...
Familieleden, personeel en vrijwilligers hebben zonet hierover een nieuwsbrief ontvangen. Laten we samen werken aan een corona-veilige omgeving...

SAMEN STERK !
... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

6 dagen geleden

Sint-Michaël

Omslagfoto van Sint-Michaël ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook