Nieuws

vrtNWS: Een vijfgeslacht in Sint-Michaël (Essen)

In ons woonzorgcentrum was er zondag 17 mei bijzonder bezoek voor Melanie Van den Buys (87). Ze is twee maanden geleden betovergrootmoeder geworden van Alesia, maar door de coronacrisis kon ze de kleine meid nu pas voor eerst in levende lijve ontmoeten.

vrtNWS: Naaipakketjes mondmasker meteen uitgeput

Wij lanceerden op onze facebookpagina een oproep om mondmaskers te naaien. Hierop werd massaal gereageerd waardoor onze pakketjes meteen waren uitgedeeld. Bedankt aan iedereen die mee geholpen heeft. Klik op de afbeelding om het vrtNWS bericht te bekijken.

Mobiel AlarmeringsSysteem (M.A.S)

Realiseer je droom: word verpleegkundige

Werken als verpleegkundige. Je hebt het altijd al willen doen. Dankzij de Randstad Medical Academy kan jij je droom waarmaken en kan je halftijds werken én studeren. Ook bij ons!

Meer informatie nodig? Klik op de afbeelding en surf naar de officiële website van de Randstad Medical Academy!

Like onze facebookpagina!

Voortaan houden wij je ook op de hoogte via onze sociale media. Like dus zeker onze pagina voor het laatste nieuws!

5 dagen geleden

Sint-Michaël

Genieten van het zonnetje, babbelen, bezoekjes, zwaairaam, alledaagse dingen... ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

6 dagen geleden

Sint-Michaël

De Maria-viering in onze tuin. Iedereen een hoedje op tegen de zon... het gebed, een hulp voor velen in deze moeilijkere tijden🙏🏻 ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook

6 dagen geleden

Sint-Michaël

In de meimaand hebben we traditioneel aandacht voor onze Moeder Maria.... in deze coronatijden kunnen we geen eucharistieviering houden maar we hebben vandaag toch getracht een “ode “te brengen aan Maria... ... Lees meerLees minder

Bekijk op facebook