Nieuws

Aangepaste bezoekersregeling

Omwille van de wijzigende Coronamaatregelen is het mogelijk dat ook onze bezoekersregeling regelmatig moet aangepast worden. De meest actuele informatie zal steeds via de vertrouwde kanalen (brief, mailing, facebook, affiches ...) gecommuniceerd worden. Bedankt voor uw begrip.

vrtNWS: Een vijfgeslacht in Sint-Michaël (Essen)

In ons woonzorgcentrum was er zondag 17 mei bijzonder bezoek voor Melanie Van den Buys (87). Ze is twee maanden geleden betovergrootmoeder geworden van Alesia, maar door de coronacrisis kon ze de kleine meid nu pas voor eerst in levende lijve ontmoeten.

vrtNWS: Naaipakketjes mondmasker meteen uitgeput

Wij lanceerden op onze facebookpagina een oproep om mondmaskers te naaien. Hierop werd massaal gereageerd waardoor onze pakketjes meteen waren uitgedeeld. Bedankt aan iedereen die mee geholpen heeft. Klik op de afbeelding om het vrtNWS bericht te bekijken.

Mobiel AlarmeringsSysteem (M.A.S)

Realiseer je droom: word verpleegkundige

Werken als verpleegkundige. Je hebt het altijd al willen doen. Dankzij de Randstad Medical Academy kan jij je droom waarmaken en kan je halftijds werken én studeren. Ook bij ons!

Meer informatie nodig? Klik op de afbeelding en surf naar de officiële website van de Randstad Medical Academy!

Like onze facebookpagina!

Voortaan houden wij je ook op de hoogte via onze sociale media. Like dus zeker onze pagina voor het laatste nieuws!

1 week geleden

Vrijdag 12 december 2020 zal in de geschiedenisboeken van Sint-Michaël beschreven worden als een zwarte pagina. Geheel uit het niets en voor een stuk onverwacht, deed zich voor waarvan we allemaal gehoopt hadden dat het niet meer ging komen: een uitbraak van het coronavirus. Door de moed van onze bewoners, het professionalisme van onze medewerkers en de steun van ‘onze’ families en vrijwilligers kunnen we deze periode nu stilletjes aan afsluiten. Maandag 11 januari hebben we 103 bewoners en medewerkers voor het laatst collectief getest en iedereen was negatief. Daarom hebben we ook beslist dat er geen algemene testings meer komen en dat we ons kunnen toeleggen op de voorbereiding van de vaccinaties van bewoners en medewerkers. ... Lees meerLees minder
Bekijk op facebook

1 week geleden

Omslagfoto van Sint-Michaël ... Lees meerLees minder
Bekijk op facebook

3 weken geleden

Omslagfoto van Sint-Michaël ... Lees meerLees minder
Bekijk op facebook